čeka se Bellingham

Real Madrid predstavlja pojačanje od 100 milijuna eura, a to je povezano s Modrićem

09.06.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Sljedećih dana u klupskim prostorijama Real Madrida bit će vrlo prometno jer će predstaviti nove igrače

Tako se doznaje kako će čelnici Real Madrida tijekom sljedećeg tjedna predstaviti pojačanja, a to su Jude Bellingham, Brahim Diaz i Fran Garcia.

Naravno, očekuje se i da službeni potpis na novi jednogodišnji ugovor stavi i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Naime, ranije je objavljeno kako je 37-godišnji Modrić dogovorio novi ugovor do 30. lipnja 2024. godine.

No, kad su novi igrači Real au pitanju svakako je najveće pojačanje 19-godišnji engleski veznjak Jude Bellingham koji je stigao i Borussije Dortmund u transferu većem od 100 milijuna eura.

A njegov dolazak ima itekako veze s Modrićem koji će mu biti jedan od mentora i dok je na terenu nosit će kapetansku vrpcu na ruci. A kapetana se mora posebno slušati!

A da Bellingham ima što naučiti od Modrića, kad su u pitanju sitnice poput pripreme za trening, odmor, regeneracija tijela, prehrana i slično, ne treba posebno naglašavati. Jer da nije tako Modrić – koji će u rujnu proslaviti 38. rođendan, sigurno ne bi mogao igrati na vrhunskoj razini u ovim godinama.

  • +15
Real Madrid - Athletic Bilbao, španjolska liga, 4.6.2023. Izvor: EPA / Autor: MARISCAL