'KRALJEVI' U LOVU

Real Madrid ima novu najveću želju; i u doba krize zbog koronavirusa spreman je iskeširati strašan iznos s kojim će pobijediti engleske bogataše

05.06.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Jadon Sancho (20) postao je glavna meta madridskog Reala koji pod svaku cijenu želi u svoje redove dovesti veliku napadačku zvijezdu

U Madridu je odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus ostala velika praznina. 'Kraljevi' su u potrazi za igračinom koja može nadoknaditi velikog Portugalca, ali im je lov zasad bezuspješan.

Možda i zato što su oni najbolji zauzeti, čvrsto vezani ugovorima pa tako Real nije uspio pronaći način kako da slomi otpor PSG-a i kupi Kyliana Mbappea ili Neymara.

Kao velika želja Reala spominjao se i Erling Haaland, ali španjolski mediji sada otkrivaju da je u ovom trenutku glavni cilj španjolskog velikana jedna druga zvijezda Borussije Dortmund – Jadon Sancho.

Engleski reprezentativac koji igra na krilnoj poziciji ove sezone je u svim natjecanjima za 'žuto-crne' zabio 20 pogodaka i imao 20 asistencija, a nagađa se da je Real spreman platiti i u ovo doba krize preko 100 milijuna eura kako bi ga doveo u svoje redove.

Pred Realom nije lak zadatak, jer bi se Jadon Sancho rado vratio u svoju domovinu, a tamo ga žele čak tri bogata kluba – Liverpool, Manchester United i Manchester City. No Real je Real!