ŠMINKERI

Šest zvijezda Borussije Dortmund napravilo glupost; izigrali su povjerenje njemačke nacije i prekršili pravila karantene zbog nevjerojatnog razloga

04.06.2020 u 17:36

Bionic
Reading

Nogometaši Borussije Dortmund našli su se na udaru njemačke javnosti zbog gluposti koju su napravili, prekršili su pravila karantene zbog – frizure

Poneki sportaši teško su se nosili sa samoizolacijom. Tako je i u Borussiji Dortmundu, ali nogometaši tog njemačkog velikana su pretjerali, jer su svoj 'bijeg' iskoristili za posjet poznatom frizeru.

Zbog toga su Jadon Sancho, Raphael Guerreiro, Thorgan Hazard, Manuel Akanji, Axel Witsel i Dan-Axel Zagadou suočeni s kaznom, a brzo su se oglasili iz kluba.

'Naravno da nogometaši moraju održavati svoje frizure, ali veliki je problem što nitko od njih nije nosio masku. Također, problem je što ni frizer nije nosio masku. Moramo shvatiti ozbiljno cijelu ovu situaciju, naši nogometaši se ne smiju igrati s povjerenjem nacije', piše u priopćenju žuto-crnih.

Nije poznato kakva kazna očekuje šestoricu 'šminkera', ali pretpostavlja se da će ona biti novčana, jer najviše od svega boli udarac po džepu.