prometno na santiago bernabeuu

Real ga stvarao godinama, a sada ga bez problema pustio u redove najvećeg gradskog rivala

20.06.2019 u 15:05

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok polako se zahuktava, a u madridskom Realu vrlo je prometno. Nakon što su doveli već petoricu igrača, počeli su i s prodajom. Pa je tako Marcos Llorente preselio u redove velikog gradskog suparnika

Atletico i Real ovog su četvrtka dogovorili transfer 24-godišnjeg Marcosa Llorentea, a posao je vrijedan 40 milijuna eura.

Llorente je stasao u mladim kategorijema Reala, ali ulazak u prvu momčad izborio je jednogodišnjim nastupom za Deportivo Alaves.

Međutim, od povratka u Madrid, ali i prije prije preseljenja u Alaves, Llorente nije dobio previše prilike za dokazivanjem, te je sada dospio na transfer listu Zinedinea Zidanea.

Sada se 'osvetio' prelaskom u redove velikog gradskog suparnika, a kojima je potpisao ugovor na pet sezona. Na terenu Wanda Metropolitano trebao bi zaigrati umjesto Rodriga Hernandeza, koji napušta klub nakon jedne sezone.

Llorente je bio dio momčadi Reala koja je prethodnih godina osvajala brojne trofeje u Europi, ali nastupio je u samo 39 utakmica i postigao je dva gola.

  • +8
Real Madrid - Barcelona, Primera, 2018/19. - EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rodrigo Jimenez/EPA