drama na old traffordu

Razočarani Cristiano Ronaldo napustio je pregovore s čelnicima Uniteda, a onda mu je iz Madrida stigla katastrofalna poruka...

27.07.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Momčad Manchester Uniteda vratila se s turneje po Aziji i Australiji, a treninzima se napokon priključio i Cristiano Ronaldo. Portugalac na sve načine pokušava napustiti Old Trafford, no čini se da razgovori s čelnim ljudima kluba za njega nisu prošli baš najbolje

Engleski mediji navode da se Cristiano Ronaldo početkom tjedna sastao s čelnim ljudima Manchester Uniteda kako bi ih još jednom pokušao nagovoriti da mu omoguće odlazak s Old Trafforda.

Portugalac je na pregovore stigao u pratnji svog menadžera Jorgea Mendesa, a 'crveni vragovi' su uz trenera Erika ten Haga 'angažirali' i sir Alexa Fergusona, očigledno jedinog koji još može nagovoriti Ronalda na ostanak.

Detalji sastanka su tajna, obje strane za sada ne iznose što se događalo, ali čini se da nije prošlo baš najbolje. Naime, Ronaldo je iznenada napustio pregovore te je iz trening centra Carrington izašao na stražnji izlaz. Engleski su mediji taj potez protumačili kao buntovnički čin i poruku Portugalca da se više ne namjerava vraćati... Svi su složni u zaključku da je Ronaldov jedini cilj napustiti Old Trafford dok u Manchesteru žele da ostane i sljedeće sezone, a to je potvrdio i sam trener Ten Hag.

Ronalda su još ranije odbili PSG i Bayern, pa se sada nagađa kako su mu ostale samo dvije mogućnosti - Chelsea ili Atletico Madrid - jer CR7 želi igrati za momčadi koje nastupaju u Ligi prvaka.

No nakon samo nekoliko sati iz Madrida je stigla za njega katastrofalna vijest...

'Ne znam tko je izmislio priču o Cristianu Ronaldu, ali jednostavno je nemoguće da on dođe u Atletico Madrid', rekao je predsjednik Atletica Enrique Cerezo i tako pokopao posljednju Ronaldovu nadu oko mogućeg povratka u Madrid.