a što ćemo sad?

Cristiano Ronaldo saznao je loše vijesti; iz kluba je stigla jasna poruka vezana uz njegovu budućnost

19.07.2022 u 13:38

Bionic
Reading

U proteklih desetak dana Cristiano Ronaldo je izazvao totalnu paniku na Old Traffordu nakon što je zatražio transfer. Portugalac se zbog 'obiteljskih razloga' nije pojavio na početku priprema Manchester Uniteda, a u međuvremenu se navodno nudio PSG-u, Bayernu, Chelseaju i Atletico Madridu

S pravom je Cristiano Ronaldo nezadovoljan, želi igrati Ligu prvaka, a s Manchester Unitedom to ove sezone neće moći. Uz to je ljutit i na klupske čelnike jer nisu na vrijeme krenuli u akciju dovođenja toliko potrebnih pojačanja, a navodno mu najveći problem predstavlja činjenica da će u sezoni koja dolazi, ako ostane na Old Traffordu, zarađivati 25 posto manje! Naime, takva je klauzula u ugovoru, ako United ne igra Ligu prvaka, plaća se smanjuje za 25 posto...

Sve je to bio razlog zašto se Ronaldo samoinicijativno nudi velikanima i pod svaku cijenu želi napustiti Manchester. I dok on s obitelji i dalje uživa na ljetnom odmoru, momčad Uniteda je na turneji po Aziji i Australiji. Nije da im CR7 nedostaje, ali sad je iz kluba stigla jasna poruka vezana za njegovu budućnost u dresu 'crvenih vragova'.

'Ne, Cristiano Ronaldo nije na prodaju! Planiram raditi s njim i veselim se što ćemo sarađivati', jasno je rekao trener Uniteda Erik ten Hag i tako demantirao sva nagađanja o odlasku najveće zvijezde.

'Situacija je i dalje ista. Dobro sam informiran oko svega i nisam zabrinut zbog glasina. Mislim da je sposoban igrati presing. U svojoj karijeri je demonstrirao da može sve. Postavio sam neke svoje zahtjeve u vezi stila igre kojeg želim graditi u budućnosti u kojoj vidim i Ronalda. Igrači koji zabijaju golove su važni za svaku momčad. Oko njih se gradi ostatak momčadi, a Ronaldo je taj', kazao je Ten Hag i pojasnio:

'Ronaldo bi mogao ostati i nakon ove sezone? Da! Ronaldo ima ugovor do 2023. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu. Vjerujem da će ga odraditi do kraja', potvrdio je Nizozemac.