DOK IMA NADE...

Raul: U nogometu ništa nije nemoguće

27.04.2011 u 12:05

Bionic
Reading

Doživio je Schalke sinoć u Gelsenkirchenu totalni šok, primivši u dvije minute dva gola te praktički već nakon prve utakmice ostavši bez izgleda za prolaz u finale

Međutim, španjolska nogometna legenda Raul Gonzalez, koji sada nosi dres Schalkea, još uvijek nije odustao od borbe za mjesto u finalu koje će se u svibnju igrati na Wembleyju.

'Sve je moguće u uzvratu. Tko zna što se sve može dogoditi - penal za nas, crveni karton nekom domaćem igraču? U nogometu ništa nije nemoguće', rekao je Raul, koji se oduševio podrškom navijača.

'Žalimo što nismo stvorili dovoljno prigoda za pogotke, ali i zato što smo primili dva gola u dvije minute. Navijači su ponosni plasmanom u polufinale. Sve smo pokušali, to su shvatili i poslije utakmice su nas pozdravili.'

To je bio Schalkeov prvi domaći poraz u Ligi prvaka ove sezone.

'Očekivali smo drugačiji ishod. Igrali smo na svom nivou, ali je problem to što je United bio na nivou više.'

Ukoliko ostane u Gelsenkirchenu, Raul sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka jer Schalke je trenutno tek deseti u Bundesligi. Prema tome, utakmica na Old Traffordu mogla bi mu biti i posljednja u Ligi prvaka.

'Ne bi mi smetalo da posljednju utakmicu Lige prvaka odigram na takvom stadionu kao što je Old Trafford. Želimo završiti natjecanje velikom utakmicom protiv velikog suparnika i našom dobrom igrom', zaključio je Raul.