odnosi vrlo napeti

Rat nogometaša Hajduka i Torcide nastavljen: Nema mira ni nakon 5:0!

17.12.2017 u 19:55

Bionic
Reading

Nakon visoke pobjede protiv Intera ove nedjelje nogometaši Hajduka nisu htjeli pozdraviti Torcidu, uvrijeđeni zbog prijetnji i uvreda na njihov račun koje su morali slušati na posljednjim utakmicama...

Unatoč dobrom završetku sezone i učvršćenom drugom mjestu na ljestvici HT Prve lige te ulasku u polufinale Kupa, odnosi između nogometaša Hajduka i Torcide nisu se popravili.

  • +3
HT Prva liga, 20. kolo: Hajduk - Inter Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pokazala je to i utakmica protiv Intera na kojoj se mogao vidjeti transparent 'Sretni blagdani na -12', a bilo je opet i povremenih ružnih riječi s tribinama, za vrijeme prvog poluvremena koje je završilo bez pogodaka.

Torcida nije zadovoljna velikim zaostatkom Hajduka za vodećim Dinamom, a nogometaši su uzvratili tako što nisu pozdravili njezine pripadnike nakon utakmice, što je inače običaj na utakmicama Splićana.

Hajduk - Inter 5:0 (20. kolo 2017./18., 17.12.), sažetak Autor: YouTube

Novi je to dokaz da su odnosi između nogometaša i navijača vrlo napeti, a tijekom zimske pauze imat će dva mjeseca vremena da izglade nesuglasice i na proljeće zajedno jurnu po trofej u Kupu i pokušaju se približiti Dinamu u HT Prvoj ligi...

Hajduk - Inter, izjave trenera Autor: YouTube