JUNAK KAJZERICE

Rastužio je Hajduk, ali i otkrio zašto mu je bila uživancija igrati pred Torcidom

08.12.2023 u 21:27

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 18. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Lokomotiva i Hajduk odigrali su 1:1. Tim rezultatom nisu zadovoljni ni jedni, ni drugi, jer obje su momčadi imale svoje prilike. Prvu je propustio Silvio Goričan u 5. minuti, kada je njegov udarac sjajno zaustavio Ivan Lučić

Krilni napadač Lokomotive, 23-godišnji Silvio Goričan nakon tog se promašaj ipak iskupio pogotkom u 25. minuti.

Lijepo je ispratio ubačaj Mudražije i glavom matirao Hajdukova vratara. Niti on, baš niti trener Čabraja, nisu djelovali presretno. Jer Lokomotiva je imala vodstvo do 75. minute.

'Teren je bio težak. Baš je jako klizavo bilo i moglo je na početku otići na dva, tri razlike. Na kraju svega mislim da je 1:1 realan rezultat. Kod nas je to većinom tako. Povedemo i onda se nesvjesno povučemo u svojih 16 metara i ne možemo izaći. Moramo to popraviti', rekao je Goričan pa dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Publika nam je sigurno bila dodatan vjetar u leđa. Nismo navikli na ovakve utakmice. Inače ovdje dođe 300, 400 gledatelja. Baš je bila uživancija igrati. Pravi spektakl'.

Goričanu je ovo bio i prvi gol u sezoni.

'Nadam se da će se otvoriti nakon ovog gola. Imao sam i ranije šanse, ali ili golman obrani ili stativa', zaključio je Goričan.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore
  • +29
SuperSport HNL: Lokomotiva - Hajduk (18. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Više doznajte OVDJE.