POLUDIO

Rastrojeni Đoković lomio rekete, trgao majice i na kraju - izgubio

15.10.2016 u 14:42

Bionic
Reading

Novak Đoković poražen je u polufinalu turnira ATP 1000 Masters u Šangaju. Bolji je bio Španjolac Roberto Bautista Agut 6:4, 6:4, a Srbin je pokazao kako se baš i ne zna nositi s porazima

Činjenica je kako Novak Đoković nije u formi, vodeći tenisač ATP ljestvice mučio se tijekom cijelog turnira, a sada je u polufinalu naletio na minu. Pobijedio ga je 19. igrač svijeta, Španjolac Roberto Bautista Agut.

Đoković je tijekom cijelog meča bio izuzetno nervozan, vidjelo se to po njegovim kretnjama, a u nekoliko je navrata potpuno pukao. Prvo se svađao sa sucima iako nije imao nikakvog opravdanog razloga, a onda je krenuo šou - prvo bacanje reketa, a onda kad je izgubio prvi set i njegovo razbijanje! Nažalost po Đokovića, tu nije stao. Nervoza je bila sve veća i izraženija jer je shvatio da gubi meč. U jednom je trenutku od muke razderao i majicu u kojoj je igrao!

Veliko je to iznenađenje za sve jer Đoković inače nije tenisač sklon ekscesima, no u polufinalu Šangaja podsjetio je na Johna McEnroea u najboljim danima. Ovako je prošlogodišnji pobjednik zapeo u polufinalu, a Bautista Agut pokazao je da i najbolji imaju točku slamanja. Pa makar to u ovom slučaju bio i - reket.