'BOMBA' IZ ITALIJE

Rasplet koji je šokirao Mandžu i cijelu svlačionicu Juventusa

20.06.2017 u 06:44

Bionic
Reading

Juventus i Dani Alves (34) neće nastaviti suradnju. Prema zadnjim informacijama iz Italije brazilski branič najvjerojatnije će završiti u Premiershipu

Jedan od najboljih igrača na desnom boku na svijetu stigao je besplatno u Juventus u ljeto 2016. i to iz Barcelone. To se pokazalo kao velika greška katalonskog kluba koji nije pronašao dostojnu zamjenu za Danija Alvesa.

Brazilac je s Juventusom potpisao ugovor na jednu godinu s mogućnošću produljenja na još jednu sezonu, ali kako sada stvari stoje ta dodatna opcija neće se aktivirati.

  • +6
Dani Alves Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Iako je bio neizostavni dio Juventusovih uspjeha (prvenstvo, kup, finale Lige prvaka), požrtvovani bočni očigledno nije 'kliknuo' sa čelnicima 'Stare dame'.

Sjeli su za stol i nisu se dogovorili oko uvjeta produljenja, a takav rasplet sigurno je šokirao Mandžukića, Higuaina, Dybalu i ostale koji su dijelili svlačionicu sa temperamentnim Brazilcem.

Dani Alves ne bi trebao biti dugo bez kluba, on je i dalje poželjan među velikanima, a ponajviše se spominju Manchester City i Chelsea.