ŠPANJOLCI UVJERENI

Rakitić odlučio napustiti Barcu i preći u redove drugog velikana!?

19.06.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Nakon što je postalo jasno da Barcelona namjerava dovesti Marca Verrattija ovog ljeta, španjolski mediji poput El Munda Deporitva i Sporta raspisali su se o odlasku Ivana Rakitića iz kluba, a spominje se Bayern kao potencijalna nova destinacija...

Podsjetimo, naš 28-godišnji veznjak odradio je tri sezone u redovima katalonskog kluba te pritom osvojio dva naslova u Primeri, tri Kupa Kralja i jednu Ligu prvaka.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

No, čini se da novi trener Ernesto Valverde namjerava osvježiti veznu liniju, a Marco Verratti spominje se kao najveća želja Barcelone ovog ljeta. Mediji u Španjolskoj vjeruju da u slučaju dolaska malenog Talijana Ivan Rakitić namjerava napustiti klub.

Katalonski dnevnici blisku klubu poput El Munda Deportiva i Sporta naglašavaju da je Ivan spreman potražiti novi izazov iako je nedavno produžio ugovor, a spominje se povratak u Bundesligu kao mogući scenario.

Nakon što su se pojavile glasine da Bayern prati Andreja Kramarića, sada se rasplamsala priča i o Rakitićevom prelasku u redove bavarskog kluba, o kojem piše i njemački portal televizije Sport 1.

Hrvatski reprezentativac svoju je karijeru lansirao prelaskom iz Schalkea u Sevillu 2014. godine, a povratak u Njemačku za njega ne bi bio toliki problem, ali pitanje je kako bi se tamo snašla njegova obitelj i španjolska supruga, što će sigurno morati uzeti u obzir...