sramotno ponašanje

Kinezi bahatu zvijezdu platili 60 milijuna eura i sada im je sigurno žao!

19.06.2017 u 11:48

Bionic
Reading

Oscarov transfer iz Chelseaja u Šangaj jedan je od najvećih ove godine, ali Kinezi su požalili zbog dolaska skupocjene zvijezde nakon što je izazvao kaos u dvoboju s Gangzhouom ovog vikenda te se pitaju zašto kod sudaca za svoje ponašanje prolazi nekažnjeno...

Brazilski 25-godišnji veznjak stigao je u Kinu uz čak 60 milijuna odštete Chelseaju, ali skupocjena zvijezda nikog nije oduševila. Zasad je postigao tek jedan pogodak u kineskom prvenstvu i tri u azijskoj Lige prvaka te možemo reći da sigurno nije bolji igrač nego što je prije bio.

Ono što posebno muči kinesku javnost je njegovo ponašanje na terenu koje je kulminiralo bahatim provociranjem tijekom derbija Guangzhoua i Šangaja ove nedjelje.

Naime, Oscar je u jednom trenutku izgubio živce i napucao dva protivnička igrača, a ono što je Kineze posebno naljutilo njegova je gluma i previjanje na terenu nakon što su ga protivnički igrači počeli naguravati.

Oscar za svoj potez nije dobio niti žuti karton, a domaći su igrači isključeni pa se tamošnji novinari pitaju koji je smisao dovođenja skupocjenih pojačanja koja zatim imaju status nedodirljivih kod sudaca što nije dobro za nogomet, a kvalitetu i tako gube iz utakmice u utakmicu, s obzirom da su završili među suigračima i protivnicima uz koje sigurno ne mogu napredovati...

Oscar izazvao kaos na terenu Autor: Youtube