oproštAj od kraljeva?

Raspada se najčvršća Realova karika i okosnica momčadi? ManUtd ponudio mu ugovor nakon kojeg više nema dilema

19.08.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Godinama je trojac Casemiro - Kroos - Modrić bio najčvršća karika Realove momčadi. I činilo se da bi do 'rasapada' moglo doći tek s Modrićevim prekidom karijere. No, kako sada stvari stoje, čini se da je ipak 'puknulo' puno prije. Jer ponuda koju je poslao Manchester United, jednostavno se ne može odbiti

A ona je stigla pred 30-godišnjeg Brazilca Casemira. Prošlog je vikenda igrao tek zadnjih desetak minuta protiv Almerije, ali je upitno hoće li ove subote uopće biti na Ancelottijevom popisu za ogled sa Celtom.

Naime, kako tvrdi Fabrizio Romano izvrsno upućeni novinar, posebno kada su transferi u pitanju, Manchester United poslao je ponudu Kraljevima tešku 60 milijuna eura, plus bonuse, dok je igraču ponudio godišnju plaću od 14 milijuna eura, a ugovor bi bio potpisan na četiri plus jednu sezonu. Dakle, u najvjerojatnijoj varijanti na pet godina.

Casemiro trenutno prima deset milijuna eura po sezoni u dresu Reala, ali ugovor mu istječe 2025. godine.

Prema tome, jasno je da bi potpisom ugovora s Crvenim vragovima bio vezan praktički do kraja karijere.

Inače, Casemiro je u Real stigao 2013. godine. Prvo je igrao za mladu momčad, Castille, potom je bio na posudbi u Portu, a od 2015. član je Realove prve momčadi, za koju je dosad odigrao 336 utakmica, zabio 31 gol te dodao 29 asistencija.