NEMA FAVORITA

Rakitićeva izjava kojom želi 'uspavati' Arsenal?

22.02.2016 u 21:48

Bionic
Reading

Pred nogometašima barcelone utakmica je osmine finala Lige prvaka, a u kojoj će igrato protiv Arsenala. Uoči gostovanja na Emirates stadionu, pred novinare su sjeli naš Ivan rakitić i trener Luis Enrique

Barcelona u utorak gostuje kod Arsenala na Emirates stadionu, a očekivanja je prenio Ivan Rakitić.

'Moramo odigrati dobro kako bismo izvukli dobar rezultat, iako znamo da postoji i uzvrat. Nema potrebe govoriti o tome tko je favorit. Arsenal je jedna od najboljih momčadi u povijesti', izjavio je Rakitić i nastavio:

'Imati takvu trojicu (op.a Messi, neymar, Suarez) ispred sebe ispunjava me ponosom. Mi ostali ćemo učiniti što možemo kako bismo ih učinili još boljima. Naravno da bismo voljeli ponoviti prošlu sezonu, ali znamo da će biti teško. Treba ići korak po korak', podsjetio je Rakitić na prošlogodišnji uspjeh u finalu, u kojem je upravo on načeo mrežu Juventusa.

Trener Luis Enrique je dodao:

'Svjesni smo da branimo naslov i da smo zbog toga favorit. To ništa ne mijenja. Presretan sam što vodim ovu momčad koja nikad nije umorna od pobjeđivanja. Ovu momčad je lako voditi, a svi znaju koji su naši ciljevi', jasan je bio trener katalonske momčadi.