JAKO LOŠE OCIJENJEN

Rakitić pod kritikama unatoč svemu: Izgubio je samopouzdanje!

02.02.2017 u 09:01

Bionic
Reading

Iako je asistirao Lionelu Messiju kod drugog pogotka Barcelone, dnevnik Sport Ivanu je Rakitiću dodijelio najnižu ocjenu od svih nogometaša katalonskog kluba u dvoboju protiv Atletica...

Hrvatski 28-godišnji veznjak neko je vrijeme morao sjediti na klupi kod trenera Luisa Enriquea tijekom prosinca i početkom siječnja, no u posljednje vrijeme vratio se u udarnu momčad Barcelone, a započeo je susret i protiv Atletica ove srijede.

Rakitić je dodavanjem za Messija sudjelovao kod drugog pogotka gostiju na Calderonu, no izašao je iz igre već u 58. minuti, a njegov nastup nije impresionirao španjolske medije. Dnevnik Sport dao mu je najnižu ocjenu od svih igrača Barcelone.

'Ne može mo se poreći požrtvovnost i rad na terenu, ali jasno je da je izgubio vjeru u svoju igru,' stoji u komentaru uz nisku ocjenu 5 koju je još dobio tek golman Cilessen.

Najvišu ocjenu 8 dobili su Mascherano, Messi, Neymar i Suarez, a već u utorak Barca će na Camp Nouu braniti prednost 2:1 protiv Atletica i pokušati potvrditi plasman u finale Kupa kralja...