Neće ićiu New York

Rafael Nadal zbog ozljede otkazao US Open!

15.08.2012 u 19:44

Bionic
Reading

Treći tenisač svijeta u ovome trenutku, Španjolac Rafael Nadal, otkazao je svoj nastup na posljednjem Grand Slam turniru sezone US Openu

Tužna vijest stigla je za sve ljubitelje tenisa, pogotovo fanove ljevorukog španjolskog igrača koji nikako da zaliječi ozjede koljena koaj ga muči već duže vrijeme:

'S velikom žalošću moram objaviti da otkazujem nastup na US Openu zbog nedovoljne spremnosti. Žao mi je jer sam uvijek imao divnu podršku od navijača New Yorka, ali moram nastaviti sa svojom rehabilitacijom i pripremom za vremena kada će ozljede biti iza mene', rekao je Nadal koji je svoj jedini US Open osvojio 2010. godine.

Španjolac je posljednji susret odigrao na Wimbledonu gdje je poražen već u 2. kolu od češke senzacije Lukaša Rosola s 3-2 u setovima. Podsjetimo, Nadala i dalje muče kronični problemi s koljenima zbog kojih je i otkazao posljednji Grand Slam sezone.

US Open igra se u New Yorku, točnije u Queensu, od 27. kolovoza do 9. rujna 2012. godine, a titulu pobjednika brani Novak Đoković