ŠTO TO RADI VAN GAAL?

Radamel Falcao protiv Arsenala ponižen do kraja!

10.03.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Luis Van Gaal nije htio uvesti Radamela Falcaa ni kad je bio pred ispadanjem iz FA kupa u utakmici protiv Arsenala. Tamošnji mediji se pitaju zašto nizozemski stručnjak ne vjeruje svojoj zvijezdi…

Slavni kolumbijski napadač stigao je na Old Trafford kao veliko pojačanje, no njegov status u klubu sve je gori. Dosad je zabio samo četiri pogotka u crvenom dresu, što je daleko ispod njegovog golgeterskog nivoa.

Nakon slabe igre protiv Prestona u Kupu, Van Gaal je izgubio strpljenje. U posljednje dvije utakmice nije igrao niti minute, a u obje je Manchester Unitedu trebao džoker s klupe koji bi promijenio tijek događaja. Protiv Newcastlea se nizozemski trener izvukao, ali u ponedjeljak protiv Arsenala nije.

Van Gaal je u drugom dijelu uveo Carricka i Evansa, a kad se našao u zaostatku, u napad je gurnuo Adnana Januzaja koji se uglavnom isticao samo teatralnim bacanjem u kaznenom prostoru. Manchester United izgubio je i ostao bez posljednje prilike za osvajanje trofeja, a tamošnji mediji napali su nizozemskog menadžera, jer u ovakvim utakmicama igrač vrhunske klase poput Falcaa može napraviti razliku, no nije imao priliku.

'Nevjerojatno da ga Van Gaal nije uveo. Jadni momak si sigurno misli: što uopće ovdje radim? Možda nije igrač kakvom su se nadali kad su ga kupili, ali nije li posao trenera izvući najbolje iz njega?', pita se legendarni bivši nogometaš Liverpoola Jamie Redknapp, a s njim se tamošnji mediji slažu.

Podsjetimo, Falcao je na posudbi iz Monaca, a kako stvari stoje, sigurno neće biti produžena i sljedeće sezone…