ONA SVE ODLUČUJE

PSG bio pred realizacijom strašnog transfera, ali opet se umiješala supruga koja čeka ponudu jednog drugog kluba

15.12.2019 u 08:31

Bionic
Reading

PSG je zadovoljan učinkom Maura Icardija koji je u PSG stigao na posudbu iz milanskog Intera i želi otkrupiti njegovu ugovor, ali posao je daleko od realizacije zbog igračeve supruge i menadžerice Wande Nare

Argentinski napadač nije se slagao s igračima i upravom milanskog velikana, a sve je zakuhala njegova supruga koja je javno tražila veća primanja. Bilo je tu i drugih stvari, a na kraju je stradao Icardi koji je odstranjen iz prve momčadi.

Uskoro je pronađeno spasonosno rješenje za zaraćene strane i 26-godišnji golgeter završio je na posudbi u PSG-u, a tamo je u 15 utakmica zabio 12 pogodaka te oduševio svoje poslodavce posebno trenera Thomasa Tuchela.

U pariškom klubu su spremni otkupiti Icardijev ugovor za dogovorenih 70 milijuna eura već u siječnju. Sve je išlo prema realizaciji, ali opet se umiješala supruga.

Wanda Nara je usporila pregovore u nadi da će se javiti Juventus, jer je talijanski prvak još prije pokazivao interes za usluge Argentinca, a u slučaju ponude iz Serie A izvisiti bi mogao PSG. Naime, Wanda Nara više preferira život u Italiji , a njezin nogometaš ioanko sluša što mu ona savjetuje.

  • +7
Nogometna menadžerica Wanda Nara Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Naravno, Juventus će se morati isprsiti, jer je u cijeloj priči najbitniji novac, a u PSG-u ga imaju na bacanje pa je Icardijeva godišnja plaća deset milijuna eura, dok je u Interu imao primanja 5,5 milijuna eura. Nagađa se da je Wanda Nara možda usporila pregovore i da bi tako ucjenila PSG i još malo više podigla plaću Icardiju.