TEŠKA OZLJEDA

Prvi dojmovi navijača koji je ostao bez prsta

08.10.2011 u 19:53

Bionic
Reading

Gostovanje hrvatske reprezentacije u Grčkoj neće se pamtiti samo po lošem rezultatu, nego i po teškom ozljeđivanju 21-godišnjeg I. D. iz Crikvenice

Iako većina njegovih prijatelja i roditelji znaju o kome se radi, teško ozlijeđeni I. D. iz Crikvenice nije želio izaći u javnost punim imenom. Jako mu je teško dok čeka sve službene policijske spise te se nije želio zalijetati izjavama.

'Hvala svim prijateljima, posebice iz Kluba navijača 'Uvijek vjerni' i organizatorima putovanja koji su mi pomogli u ovome teškom trenutku. Teško mi je, ne znam što bih uopće suvislo mogao reći, jer u Grčku sam otputovao samo kao istinski navijač, a dogodilo se nešto što ću pamtiti cijeli život', rekao je potreseni I. D. koji još uvijek čeka liječničke papire pa ne zna točno što mu se dogodilo.

Naime, lijeva ruka kojom se samo branio od topovskog udara i koja je stradala pri detonaciji zamotana je u zavoj te još nije vidio težinu ozljede.

I. D. se posebno zahvalio, osim prijateljima, veleposlanici u Grčkoj Vesni Cvjetković Kurelec koja mu je bila na raspolaganju cijelo vrijeme, odnosno od zaprimanja u bolnici. Inače, I. D. je trebao prema Hrvatskoj putovati brodom, ali je zadržan u bolnici, a organizatori putovanja, turistička agencija Speranza i Klub navijača 'Uvijek vjerni' osigurali su mu let prema Hrvatskoj u nedjelju.

Napad na hrvatske navijače (1)
Napad na hrvatske navijače (2)