FALILA IM SAMO ŠTANGA

Provokativan nastup seksi navijačica šokirao Srbiju

21.02.2014 u 12:01

Bionic
Reading

U četvrtak je medijski prostor bio zakrčen zbog provokativnog nastupa navijačica košarkaša Zvezde u dvoboju protiv Nižnji Novgoroda, a petak je donio reakcije ljudi koji su sjedili u Pioniru

Nastup cheerleadersica Crvene zvezde, inače članica plesne skupine Fluid Girls, koja postoji već 12 godina, već je dva dana glavna tema. I to ne samo u Beogradu, već puno, puno šire. Naime nema medija koji nije prenio vijest o njihovom provokativnom nastupu. U petak su pak mediji prenijeli riječi onih koji su bili u beogradskoj dvorani te su morali djeci pokrivati oči zbog - definitivno - provokativnog plesa.

'Nedostajala im je samo štanga', prenosi Kurir izjavu jednog od svjedoka.


U Zvezdinim dresovima i u kombinaciji s tangama pokazale su gotovo sve i bez sumnje zagrijale atmosferu na tribinama. Kurir također piše da je koreografija bila sličnija onoj iz noćnog kluba, nego primjerena sportskoj dvorani.

'Da su na parketu bile i štange, a svjetla malo prigušena - efekt bi svakako bio potpun', piše Kurir.


Djevojke su, mora se priznati, maestralno odradile svoj posao, ali ako se uzme u obzir činjenica da je na tribinama bilo djece, nameće se pitanje je li izbor garderobe, zapravo njen nedostatak, bio velika greška cheerleadersica

No nije bilo ugodno ni roditeljima koji su s djecom pred malim ekranima gledali kako na sportskom događaju 'iskaču stražnjice razgolićenih zgodnih cura'.