OBIČNA PATKA

Protjerani Hugh Dallas ne ulazi u HNS

29.12.2010 u 14:06

Bionic
Reading

Bivši nogometni sudac i šef sudačke organizacije u Škotskom nogometnom savezu nakon skandala s e-mailovima navodno planira preuzeti neku od funkcija u Hrvatskom nogometnom savezu, no čini se da od svega neće biti baš ništa

Osramoćeni Hugh Dallas, nakon nedavnog neukusnog e-maila u kojem je ismijao Papu i njegov posjet Škotskoj, ne kotira više dobro u škotskom nogometu te želi preko HNS-a preuzeti neke od prestižnih funkcija u Fifi.

Nagađa se da želi preuzeti hrvatsku sudačku organizaciju, a potporu mu je navodno pružio i njegov prijatelj Pierluigi Collina. Tragom tih navoda, koje je u utorak objavio portal Dalmacijanews, zatražili smo objašnjenja u kući nogometa te od sudačke organizacije.

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić kazao nam je u telefonskom razgovoru da nema nikakvih saznanja o aktiviranju škotskog nogometnog suca u HNS-u.

'Nismo zaprimili nikakav službeni zahtjev Hugha Dallasa i nemam nikakvih komentara na to pitanje', kazao je glavni tajnik HNS-a, dodajući da nikad nije čuo za sličan slučaj suradnje.

U Udruzi nogometnih sudaca također ne znaju ništa o aktiviranju škotskog suca u sudačkoj organizaciji i nemaju nikakvih komentara.