KIKS U LIGI PRVAKA

Promašaj kola! Bayernov golgeter u potpunoj nevjerici

17.09.2014 u 23:38

  • +11

Prvo kolo LP-a, skupine E, F, G i H

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Thomas Muller i Robert Lewandowski vrhunski su europski napadači, ali tijekom utakmice protiv Manchester Cityja nisu se snašli nakon što su se već našli pred gotovo praznim vratima. Posebno je šokantan bio promašaj njemačke zvijezde

U prvoj akciji utakmice, čovjek koji je postigao deset golova na Svjetskim prvenstvima, njemački junak Thomas Muller prošao je vratara Cityja Joea Harta, ali zbog blagog kontakta pomalo i izgubio korak, što je bilo dovoljno kako bi s dva metra promašio potpuno prazna vrata.

Kasnije tijekom prvog poluvremena, njegov je primjer slijedio i kolega iz napada Lewandowski, koji je bio suočen s oštrijim kutem, ali to su prilike koje on inače pogađa gotovo pa zatvorenih očiju.

Teško se sjetiti utakmice kada su Bayernovi napadači promašili ovakve prilike u jednom poluvremenu, a kada se uzme u obzir da je Joe Hart branio gotovo pa savršeno, onda ne treba niti čuditi kako je Bayern morao čekati do samog kraja utakmice i odličnog udarca Boatenga, kojim su došli do konačne pobjede 1:0 i tako ipak došli do prva tri boda.