KAKAV BI TO BIO ŠOK

Procurila vijest iz svlačionice koja je potresla Bayern; ako se ovo dogodi Niko Kovač će poludjeti!

20.04.2018 u 17:31

Bionic
Reading

Posljednjih dana zanimljivo je u Bayernu, a jedna vijest uoči prve utakmice polufinala Lige prvaka s Real Madridom (München, 25. travnja) odjeknula je negativno kod navijača bavarskog velikana

Robert Lewandowski, najubojitiji igrač njemačkog prvaka, povjerio se suigračima iz svlačionice te im priznao kako na kraju sezone odlazi. Poljski napadač već dugo vremena želi u madridski Real i misli kako je došlo vrijeme za transfer bez obzira što ga ugovor s Bayernom veže do lipnja 2021.

Do te informacije došao je Bild, a ona je zasigurno potresla sve poklonike najbogatije njemačke momčadi koja je prije par dana objavila kako je sve dogovorila s hrvatskim stručnjakom Nikom Kovačem koji će od sljedeće sezone voditi ponos Bavarske.

Robert Lewandowski - stroj za golove Izvor: Društvene mreže

Da se nešto ozbiljno kuha oko Lewandowskog govori i vijest kako je napadač prekinuo suradnju sa Cezaryjem Kucharskijem koji mu je bio menadžer te je svoju budućnost dao u ruke izraelskog agenta Pinija Zahavija, jednog od najutjecajnijih u svijetu nogometa, a koji je uostalom realizirao prelazak Neymara iz Barcelone u PSG.

Zanimljivo Lewandowski i Zahavi su dogovorili suradnju samo do 31. kolovoza ove godine, dakle do dana kada završava prijelazni rok, a zatim će opet svatko svojim putem. Izraelac ima samo jednu misiju, pronaći način da Leandowskog prebaci na Santiago Bernabeu.

Trener Reala Zinedine Zidane već je dao zeleno svjetlo za dolazak poljskog golgetera, dogovoreni su i osobni uvjeti samog nogometaša i ostalo je još da se slomi otpor Bayerna.

'Robertov transfer je teška i delikatna operacija. Nitko ne može znati gdje će Lewandowski završiti, ništa još nije odlučeno', poručio je Zahavi.

U slučaju da Lewandowski zaista pobjegne iz Münchena bit će to veliki šok ne samo za Bayernove navijače nego i Niku Kovača koji pozorno prati sve što se događa u njegovom budućem klubu i sigurno će poludjeti ako ostane bez najboljeg strijelca.

A sve ovo se događa baš prije polufinalnih dvoboja Bayerna i Reala u Ligi prvaka...

Bayern - Sevilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +4
Njemački nogometni kup, Bayer L. - Bayern M., 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL