odgovor kritičarima

Ogorčeni Kovač nije izdržao: Ove riječi su snažno odjeknule u Njemačkoj!

19.04.2018 u 17:04

Bionic
Reading

Niko Kovač žestoko je odgovorio svojim kritičarima nakon objave da prelazi na klupu Bayerna i poručio njemačkoj javnosti da se ne čudi zašto svijet ide u smjeru u kojem ide...

Podsjetimo, prošlog je tjedna potvrđeno kako će bivši hrvatski izbornik preuzeti klupu minhenskog velikana, a uslijedile su kritike zbog prerane objave ove vijesti, a one su se još povećale nakon što je Eintracht izgubio od Bayera za vikend u Bundesligi i tako ostao praktički bez izgleda izboriti nastup u Ligi prvaka.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

Uoči polufinala protiv Schalkea Kovač je bio pod ogromnim pritiskom, no uspio je pobijediti uglednog protivnika usred Gelsenkirchena, a onda i odgovoriti svima koji su navalili na njega posljednjih dana.

'Ne možete gledati samo dvije utakmice i prekrižiti sve ostalo dobro što smo napravili ove sezone. Pitam vas onda gdje smo to došli. Onda se nemojte čuditi gdje ovaj svijet ide,' izjavio je razočarani Niko Kovač koji se nakon ulaska u finale ipak i našalio te poručio da će se prijaviti za Nobelovu nagradu:

'Možda imaju jednu za Eintracht iz Frankfurta.'

Kovač će do kraja sezone Eintracht voditi u još četiri utakmice Bundeslige, a onda će sjajan posao s frankfurtskim klubom zaokružiti velikim finalom protiv svog budućeg kluba Bayerna, 19. svibnja u Berlinu.