I TO SA 37 GODINA

Procurila senzacionalna informacija u vezi Cristiana Ronalda; ako je ovo istina, cijeli nogometni svijet bit će u šoku!

30.11.2022 u 10:51

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo (37) je pred potpisom najunosnijeg ugovora u karijeri, ali za taj iznos morat će napustiti Europu i igrati za Al Nassr u Saudijskoj Arabiji

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena ranije ovog mjeseca raskinuo je ugovor s Manchester Unitedom, nakon burnog odnosa s čelnicima kluba koji se samo pogoršao kada je dao niz kontroverznih izjava u TV intervjuu s Piersom Morganom.

Portugalski reprezentativac je još tijekom ljeta tražio odlazak s Old Trafforda, ali želja mu se nije ispunila.

Bivša zvijezda Real Madrida u ljeto je odbila prijelaz u Saudijsku Arabiju, ali pošto i dalje nema nikakvog interesa drugih europskih elitnih klubova po svemu sudeći završit će u Al Nassru.

Iako mu je 37 godina na leđima, Ronaldovi agenti su mu izborili najveći ugovor u povijesti nogometa. Navodno će Portugalac potpisati 2,5-godišnji ugovor prema kojem će igrati do 40. godine i koji će mu ukupno donijeti pola milijarde eura odnosno 200 milijuna eura po sezoni.

  • +28
Portugal - Urugvaj; SP u nogometu; 28. 11. 2022. Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

Al-Nassr je jedan od najuspješnijih klubova u Saudijskoj Arabiji, koji je devet puta bio prvak svoje zemlje, a posljednji put 2019. godine. Nijedan klub iz Europe ili MLS-a ne može si priuštiti ponudu za Ronalda ni blizu onoga što nudi Al Nassr.

Što se tiče Ronalda, on je zasad usredotočen na Svjetsko prvenstvo u Katru gdje je postao prvi čovjek u povijesti koji je zabio na pet različitih Mundijala kada je s bijele točke pogodio u uzbudljivoj 3:2 pobjedi protiv Gane.