NAJVEĆI RAZLOG PORAZA

Procurila fotka Čilićevog lijevog stopala; izgleda užasno...

17.07.2017 u 08:19

Bionic
Reading

Marin Čilić izgubio je finale Wimbledona od Rogera Federera, a razlog slabog otpora hrvatskog tenisača su i bolni žuljevi

Čilić nije uspio postati drugi Hrvat (prvi Goran Ivanišević) s titulom wimbledonskog pobjednika u pojedinačnoj konkurenciji. Najbolji hrvatski tenisač odigrao je dva sjajna tjedna, ali posljednjeg dana turnira, u finalu, nije bio pravi.

Vidjelo se je da s Marinom nešto nije bilo u redu, a to se i potvrdilo kada je morala na teren izlaziti i liječnička služba.

Na kraju se oglasio i Čilić, a pojavila se je i fotografija njegovog lijevog stopala.

'Pred kraj meča s Querreya sam počeo osjećati žulj ispod palca na lijevom stopalu. Bilo je i krvi, pokušali smo to riješiti s fizioterapeutima koji su mi puno pomogli. Ipak, tijekom meča osjećao sam bol svaki put kada bih se oslonio na to lijevo stopalo. Tekućina se samo nakupljala na dnu mog stopala... Zbog toga nisam bio dovoljno brz, nisam se mogao dobro namještati na loptu, kasnio sam u svakoj reakciji, a u meču protiv Rogera morate biti na vrhuncu svojih mogućnosti. To mi se nije moglo dogoditi u nezgodnijem trenutku od ovog,' rekao je Čilić.

  • +26
Marin Čilić - Roger Federer, finale Wimbledona 2017 Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Toby Melville