POSLUŠAJTE

Prije utakmice 'unakazila' američku himnu

28.05.2012 u 10:31

Bionic
Reading

U prijateljskoj nogometnoj utakmici SAD je demolirao Škotsku 5:1, ali tamošnja javnost se više bavi izvedbom američke pjevačice Victorije Zarlenge koja je otpjevala američku himnu

Gotovo 55 tisuća gledatelja na stadionu u Jacksonvilleu vidjelo je šest pogodaka, a sve su postigli Amerikanci. Mrežu nesretnih Škota zatresli su Donovan (3, 60, 65), Bradley (11) i Jones (70), dok je autogol bilo djelo Camerona (15).

No utakmica neće ostati u sjećanju zbog sjajne predstave reprezentativaca SAD-a, nego zbog događaja prije početka dvoboja.

Naime, čast da izvede američku himnu prije početka susreta dobila je mlada pjevačica Victoria Zarlenga, no nije se proslavila. Njezino zavijanje su u medijima već počeli nazivati najgorom izvedbom američke himne prije početka nekog sportskog događaja ikad.

Oglasila se i pjevačica priznavši da to nije dobro zvučalo i da preuzima odgovornost, ali da je bilo puno 'varijabli' koje su utjecale na to, od navijača koji su je ometali svojim pjevanjem, do slušalica koje joj nisu bile po mjeri, akustike stadiona…

Kako je to zvučalo, poslušajte sami.