neuništiva legenda

Prije samo dva mjeseca liječnici su mu jedva spasili život, a on se sada vratio treninzima

02.07.2019 u 13:39

Bionic
Reading

Iker Casillas (38) prvog je dana svibnja na treningu svog Porta pretrpio srčani udar. Sreća je da su klupski liječnici bili blizu, uspjeli su ga stabilizirati i brzo prevesti u najbližu bolnicu gdje je operiran...

Primio je legendarni španjolski golman Iker Casillas tih dana desetke tisuća poruka podrške i želja za što bržim ozdravljenjem. On sam nije paničario iako zdravstvena situacija i nije bila baš obećavajuća.

Vrhunski sportaš u veteranskim godinama koji je doživio infarkt na treningu... Sve je vodilo zaključku kako će se bivši kapetan madridskog Reala umiroviti i napokon reći 'zbogom' profesionalnom nogometu. No, prvog dana srpnja, samo dva mjeseca nakon što su ga liječnici doslovno vratili u život, Iker Casillas se pojavio na treningu Porta!

'Povratak na posao, prvi dan', napisao je na društvenim mrežama Iker ispod fotografije na kojoj sa suigračima stiže u Portov trening-kamp.

>> Iker Casillas kao klinac izbio ocu milijun eura iz džepa pa ispisao povijest Španjolske i Reala

  • +12
Iker Casillas - legendarni španjolski golman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njegova je odluka iznenadila sve, prije svega liječnike koji su najavljivali kako je najbolje da se umirovi i poštedi bilo kakvih napora. Odmah su reagirali i čelnici Real Madrida, njegovog bivšeg kluba s kojim je pokorio Europu i za koji je odigrao više od 700 utakmica, te Porta za koji sada igra. Za početak su golmanskoj legendi ponudili 'uredski' posao, da se lakše 'prebaci' na 'civilni život'.

Ali, čini se kako Iker Casillas još nije spreman za mirovinu, te se prvog dana priprema pojavio na okupljanju momčadi Porta...