jako nekorektno

Prije par dana oduševila je pobjedom nad legendarnom Serenom Williams, ali nije dugo trebalo da je 'prebaci' i da navuče bijes ljubitelja tenisa

30.06.2022 u 17:57

Bionic
Reading

Francuskinja Harmony Tan u prvom je kolu Wimbledona pobijedila Serenu Williams, a tih 7:5, 1:6, 7:6 (10:7) bili su rezultat kojem se divio cijeli teniski svijet, jer bila joj je to prva pobjeda u glavnom ždrijebu Wimbledona u karijeri te tek treća ukupno na Grand Slamovima.

Međutim, koliko god joj se divili toga dana, sada je sama kriva što je teniski fanovi gledaju drugačijim očima.

Naime, njemačka tenisačica Tamara Korpatsch trebala je s Tan nastupiti u igri u parova, no Francuskinja joj je okrenula leđa. Poslala joj je poruku i otkazala zajednički nastup.

'Tek jutros mi se javila. Samo sat vremena prije početka meča. Jako sam tužna, razočarana, ali i ljuta što nisam mogla odigrati prvi meč parova u karijeri na Grand Slam turniru. Nije fer, nisam to zaslužila', napisala je Tamara Korpatsch na Instagramu.

Njemica, koja je u utorak ispala u prvom kolu pojedinačnog turnira u Wimbledonu, u srijedu je trebala debitirati u igri parova, ali joj je buduća partnerica 'zabila nož u leđa'.

Službeni razlog izostanka Francuskinje bila je ozljeda natkoljenice, ali je evidentno da se samo htjela fokusirati na pojedinačne mečeve i da se, nakon što je izbacila slavnu Amerikanku Serenu Williams, jednostavno 'razbahatila'.

Inače, Tan je ovog četvrtka odigrala i drugo kolo u pojedinačnoj konkurenciji te je sa 6:3, 6:4 pobijedila Španjolku Saru Sorribes Tormo.