OPTUŽBE ZA SILOVANJE

Prijatelji tvrde: Klasnić je nevin

29.10.2010 u 11:38

Bionic
Reading

Na kapaljku cure informacije o navodnoj umiješanosti hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Klasnića u silovanje 17-godišnje djevojke. Izvori bliski Klasniću tvrde da je on noć proveo sa svojim prijateljima iz Njemačke

Hrvatsku, ali i međunarodnu javnost šokirala je vijest da je Ivan Klasnić uhićen zbog navodnog silovanja 17-godišnjakinje u centru Manchestera. Tamošnja policija je objavila da je hrvatski nogometni reprezentativac uhićen nakon što je nešto prije pet sati ujutro u ponedjeljak policija zaprimila prijavu silovanja.

'Policija trenutno istražuje prijavu silovanja koje se dogodilo u centru Manchestera. Nešto prije pet sati ujutro u ponedjeljak policija je dobila poziv da je 17-godišnja djevojka silovana. Uhitili smo 30-godišnjaka zbog sumnje da je počinio silovanje te je pušten uz kauciju', kazao je glasnogovornik tamošnje policije.

Engleski Mirror poziva se na izvore bliske hrvatskom nogometašu tvrdi da je Klasnić policiji pomagao u istrazi prije nego je pušten na slobodu, a njegovi prijatelji tvrde da on nema veze s tim događajem.

'Klasnić tvrdi da su dva njegova prijatelja iz Njemačke provela noć kod njega. Oni će doputovati u Manchester u roku 24 sata kako bi raščistili situaciju. Ivan tvrdi da nema nikakve veze s optužbama', kazao je Klasnićev prijatelje Mirroru. No, njegov jedini grijeh jest taj što djevojka tvrdi da se silovanje dogodilo u Klasnićevom domu.

Klub i Klasnić su se zasad odlučili za šutnju, no uskoro će se i oni morati očitovati o cijelom slučaju koji ne zvuči nimalo bezazleno.