'zaljubljen' u metropolu

Preokret kakvom se ni simpatični Marcelo nije nadao; Brazilac ipak ostaje u Madridu i nastavlja karijeru?

26.06.2022 u 10:00

Bionic
Reading

Punih 15 sezona nosio je dres madridskog Reala, a sada je došlo vrijeme za rastanak. Pisalo se kako bi Marcelo mogao u Italiju, Tursku, pa čak i rodni Brazil. Međutim, ove nedjelje pojavila se informacija da jedan od najsimpatičnijih igrača, čiji je trade-mark zarazni osmijeh, ostaje u Madridu

Brazilac Marcelo svojim igrama u Realovom dresu stekao je status legende. Pet trofeja Lige prvaka, šest naslova španjolskog prvaka, 544 utakmice u dresu Kraljeva, ali doživio je neslavan kraj. Klub mu se nakon 15 godina zahvalio na suradnji i pokazao izlazna vrata.

Iako je s ostatkom momčadi slavio dvostruki naslov, u LaLigi i Ligi prvaka, duboko u sebi bio je tužan.

Već se neko vrijeme špekulira gdje bi Brazilac mogao nastaviti karijeru. Između ostalog, vezalo ga se uz Milan, zatim neke turske klubove, a navodno je odbio i ponudu Valladolida.

No, zato je ove nedjelje osvanula nova informacija. Naime, španjolski mediji tvrde da bi Marcelo mogao ostati u Madridu jer je navodno prihvatio ponudu kluba iz predgrađa, Getafea.

Razlog tome je želja njegove obitelji, ali i njega osobno, budući da je jako dobar prijatelj i s Lukom Modrićem, te ostalim igračima Reala, ostanak u glavnom španjolskom gradu.