ostaje u europi

Tugovali smo s Marcelom zbog načina na koji ga se Real odrekao, ali sada mu se događa ipak nešto puno ljepše; ovaj klub sigurno će mu biti prava utjeha

21.06.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Brazilac Marcelo svojim igrama u Realovom dresu stekao je status legende. Pet trofeja Lige prvaka, šest naslova španjolskog prvaka, 544 utakmice u dresu Kraljeva, ali doživio je neslavan kraj. Klub mu se nakon 15 godina zahvalio na suradnji i pokazao izlazna vrata

'Napustiti Real s osvajanjem Lige prvaka i kao igrač s najviše trofeja u povijesti kluba je za mene nevjerojatna sreća. Tužan sam što idem. Godinama sam bio dio kluba, moja je obitelj zbog toga jako ponosna', rekao je nedavno Marcelo, te nastavio.

'Tako smo odlučili. Napravio sam sve što sam mogao za klub. Ono o čemu smo pričali ostaje privatna stvar. Htio sam ovdje ostati cijeli život, ali jasno je da se to ne može. Odlazim s Ligom prvaka. Igrao sam na visokom nivou'.

Naravno, sa suzom u oku izazvao je emociju kod svih kojima je ovaj simpatični Brazilac prirastao srcu. A ne znamo kome nije, sa svojim zaraznim osmijehom i karijerom koju nisu pratili nikakvi skandali.

Ubrzo nakon objave kako napušta Madrid krenule su špekulacije gdje bi Marcelo mogao nastaviti karijeru, pa se spominjala i mogućnost povratka u Brazil.

Ipak, španjolski AS objavio je kako Marcela žele milanski Crveno-crni, aktualni talijanski prvaci, koji itekako cijene Marcelovo iskustvo.

Ono što je još važnije, i sâm Brazilac svjestan je svojih godina, te ne očekuje mjesto startera, već je prihvatio biti zamjena Francuzu Theu Hernandezu na lijevom beku. I primati plaću sukladno manjem broju nastupa, odnosno onu od tri milijuna eura, to jest polovinu one koju je imao u Realu.