TRAGEDIJA

Preminula 18-godišnja neporažena borkinja: Bila je najljepša duša koja je ikada živjela, toliko nam nedostaješ seko...

09.01.2023 u 08:38

Bionic
Reading

Borkinja organizacije ONE Angela Lee objavila je tužne vijesti. Naime, njena mlađa sestra Victoria, koja se isto borila u ONE-u je preminula još 26. prosinca

Uzrok smrti za sada nije poznat, a Angela je napisala kako s njim neće izlaziti u javnost.

Victoria je imala samo 18 godina, a svoj put u ONE-u je započela sa svega 16 godina. Debitirala je 2021. godine u kojoj je i odradila tri meča, a u sva tri je slavila. Zadnji puta se borila u devetom mjesecu 2021. kada je pobijedila Victoriu Souzu, a nakon toga nije nastupala, piše Fight Site.

'26. prosinca naša obitelj je iskusila nešto što niti jedna obitelj ne bi trebala proći. Jako je teško ovo reći… Naša Victora je preminula. Otišla je prerano i naša obitelj je shrvana od tada. Nedostaje nam. Više nego išta na svijetu. Naša obitelj više nikad neće biti ista. Život više nikada neće biti isti', napisala je Angela na svom Instagram profilu i dodala:

'Victoria je bila najljepša duša koja je ikada živjela. Bila je najbolja mlađa sestra na svijetu. Najbolja kći, najbolja unuka i najbolja kuma/tetka za Avu i Aliju. Toliko nam nedostaješ seko. Više nego što itko može shvatiti. Svi smo slomljeni, jer komadić tebe bio je u svakome od nas i kada si otišala ti su komadići iščupani iz nas. Nikada nećemo biti isti.

Svaka mala stvar me tjera da mislim na tebe. Od sunčevih zraka, do zalaska sunca. Naučila si nas vidjeti ljepotu u jednostavnim stvarima. Bila si naše jarko svjetlo. Sunce naše. I to se nikada neće promijeniti. Bila si savršena u svakom pogledu. Najbolja osoba koju sam poznavala. Najljepša djevojka, izvana i iznutra. Volimo te Victoria. Zauvijek.

Molimo vas da nam date poštovanje tijekom ovog najtežeg razdoblja. I molim vas, provjerite kako su vam najmiliji. Stalno provjeravajte. Grlite ih i govorite im koliko vam znače. Nikad ne znate.'.