ZANIMLJIVO OBJAŠNJENJE

Real predstavio pojačanje koje je doveo besplatno, a koje je osvojilo sve u karijeri; pozornost ukrao broj koji je izabrao na dresu

21.07.2021 u 17:38

Bionic
Reading

Real Madrid službeno je predstavio novog braniča Davida Alabu, a zanimljivo da je uzeo broj na dresu koji je imao Sergio Ramos

Austrijski reprezentativac došao je kao slobodan igrač u Madrid nakon što je branio boje Bayerna, a u istom prijelaznom roku Ramos je nakon 16 godina napustio klub te će karijeru nastaviti u PSG-u.

'Znamo da je Ramos bio ovdje dugo vremena i nosio ovaj broj te bio lider momčadi. Istina je da sam jučer pričao s ljudima u klubu te da je ovo bio jedini broj koji je bio dostupan i nisu htjeli ispitivati druge igrače za promjenu', rekao je Alaba na predstavljanu.

'Ponosan sam što nosim ovaj broj, ali nisam ovdje da se uspoređujem s bilo kim. Ja sam David Alaba', rekao je Alaba koji je potpisao ugovor do ljeta 2026. Zadovoljstvo pojačanjem nije skrivao ni kontroverzni predsjednik Reala Florentino Perez.

'Zahvalan sam Alabi jer je izabrao Real za nastavak karijere. Dolazi iz Bayerna, prijateljskog kluba u kojem je osvojio mnoge trofeje. Za njega je ovo poseban dan, morat će se suočiti s puno izazova i s Realom uzeti puno trofeja', kazao je Perez.