UVIJEK UZ HRVATSKE SPORTAŠE

Predsjednica se spustila u svlačionicu da utješi tenisače; pali su zagrljaji

24.11.2018 u 20:51

Bionic
Reading

Nakon što su Ivan Dodig i Mate Pavić propustili priliku da donesu pobjedu Hrvatskoj u finalu Davis Cupa izgubivši meč parova od francuske kombinacije Herbert/Mahut, u svlačionici ih je po običaju posjetila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović

Hrvatski teniski savez je na svom službenom instagram profilu objavio slike iz svlačionice gdje se može vidjeti kako se predsjednica grli s hrvatskim tenisačima Čilićem, Ćorićem, Dodigom i Pavićem.

U društvu HTS-ove predsjednice Nikoline Babić, Grabar-Kitarović pozdravila se i s Ivanom Ljubičićem i francuskim izbornikom Yannickom Noahom, piše HRT.

Hrvatska će pokušati osigurati naslov pobjednika u nedjelju, a prvi na teren od 13 sati izaći će Marin Čilić. Drugi meč počinje u 15 sati, a hrvatske boje će braniti Borna Ćorić.

'Pun sam sampouzdanja, s obzirom na ono što su Marin i Borna pokazali u petak. Marin i Borna će biti spremni, jedino što će morati čekati do sat vremena prije meča da saznaju protiv koga će igrati. No, vjerujem da će na kraju njihova kvaliteta presuditi. U godinama koje dolaze, svi će govoriti o tome tko je osvojio zadnji Davis Cup. Što će biti u novom sustavu, moramo tek vidjeti. Ovo će nam sigurno ostati u sjećanju', izjavio je hrvatski izbornik Željko Krajan.

  • +17
Finale Davis Cupa, Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut - Ivan Dodig i Mate Pavić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL