BAYERN KAO PREKRETNICA

Pred PSG-om je utakmica godine, ali u Parizu se priča samo o ovome! Navijači bi se 'raspametili'....

14.02.2023 u 17:25

Bionic
Reading

Francuski prvak PSG nakon brojnih naslova u Ligue 1, kao primarni cilj ima osvajanje Lige prvaka. Stotine milijuna eura uloženih u momčad na to ih jednostavno tjera. Međutim, uvjerili smo se već puno puta, novac ne jamči rezultat. A što je za bogate vlasnike PSG-a još opasnije, jest činjenica da bi mogli 'zapeti' već u osmini finala jer s druge strane bit će opasni i jaki minhenski Bayern

PSG od dolaska katarskih bogataša u klub pokušava osvojiti naslov Lige prvaka. Uložili su ogromne količine novca, napravili dva najveća transfera u povijesti nogometa, ali na korak do sna 2020. godine zaustavio ih je Bayern, protiv kojeg će igrati i večeras, u prvoj utakmici osmine finala.

Ako im velikan iz Münchena ponovo uništi snove, vrlo vjerojatno bi čelnici francuskog prvaka 'torpedirali' trenera. Christophe Galtier ne spava mirno, posao mu je pod upitnikom, a čelnici PSG-a već imaju jasan plan.

U slučaju ispadanja iz Lige prvaka Galtieru će biti uručena 'radna knjižica'. To će biti službeni razlog za otkaz ovom 56-godišnjaku koji navodno nema nikakav utjecaj u 'zvjezdanoj' svlačionici i to čelnici žele promijeniti.

Parižani na klupi silno žele legendarnog Zinedinea Zidanea. Spremni su čuvenom nogometašu,a potom i trofejnom treneru, ponuditi sve što želi, a pregovori o njegovom angažmanu odavno traju.

'Parižani traže zamjenu za Galtiera nakon nekih kontroverznih situacija u svlačionici. Taj čovjek nije sposoban kontrolirati svlačionicu i dominirati njome. Čovjek kojeg žele je Zinedine Zidane. S njim odavno pregovaraju i vrlo je izvjesno da će preuzeti klub ako PSG ispadne iz Lige prvaka', tvrdi španjolski novinar Eduardo Inda.

Legendarni Zizou dosad je odbijao sve pozive iz PSG-a. Čekao je opciju da postane francuski izbornik, ali kao se Dider Deschamps predomislio, Zidane je (zasad) ostao bez klupe Tricolora. I zato bi se vrlo brzo mogao vratiti klupskoj karijeri.

Čuveni Francuz je bez posla od ljeta 2021. godine kada je napustio Real Madrid. Kraljeve je vodio u dva mandata i osvojio je gotovo sve što je mogao, izuzev trofeja Kupa Kralja.