HNS odredio

Poznato je koji će hrvatski gradovi biti domaćini Vatrenima na utakmicama Lige nacija

28.02.2024 u 16:31

Bionic
Reading

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu, kao što je najavljeno, održana je sjednica Izvršnog odbora. Jedna od tema bile su i domaće utakmice Lige nacija

Na sjednici HNS-a usvojeni su kalendari natjecanja SuperSport HNL-a, SuperSport HNK-a, SuperSport Prve NL i SuperSport Druge NL za natjecateljsku godinu 2024./25.

No, isto tako je odlučeno kako će se utakmice Lige nacija u rujnu protiv Poljske igrati u Osijeku, a u listopadu protiv Škotske u Zagrebu te su utvrđeni prijedlozi za sjednicu Skupštine: Izvještaj o radu za 2023. i prijedlog Završnog računa za 2023. godinu, izvjestio je HNS.

Izvršni odbor također je imenovao članove Komisije za licenciranje, Žalbenog tijela za licenciranje i Komisije za rad s posrednicima, a usvojen je i Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama.

Na sjednici su dopunjene liste sudaca, kontrolora, mentora sudaca i delegata, imenovan je novi član Zdravstvene komisije, prof. dr. Ivica Lovrić, te članovi Komisije za ženski nogomet Hrvoje Goričanec i Ivana Svalina.