ne skriva ambicije

Veselin Vujović odmah dao do znanja što očekuje: Nisam došao biti drugi!

28.02.2024 u 15:58

Bionic
Reading

Nexe je predstavio novog trenera, momčad iz Našica i službeno je preuzeo legendarni Veselin Vujović (63) koji ne skriva ambicije

U prebogatoj je trenerskoj karijeri Veselin Vujović (63) vodio Ciudad Real, Vardar, Zagreb, Koper i Al Sadd, bio je izbornik Slovenije, Srbije i Crne Gore, a posljednji posao bio mu je u Iranu, s čijom je reprezentacijom prošle godine prvi put izborio nastup na Svjetskom prvenstvu.

A sada legendarni Vujo preuzima momčad Nexea i odmah na startu ne skriva ambicije.

'Nisam došao u Našice da budem drugi, to može biti bilo tko. Želja mi je da igrači u klubu napreduju i tehnički i taktički te da ostvarujemo dobre rezultate te dovedemo naslov prvaka i u ovaj kraj Hrvatske. Moje ambicije su pobjedničke, toga se držim i siguran sam da ljudi u klubu razmišljaju isto', kazao je Vujović na predstavljanju te dodao:

'Nexe je prepun kvalitetnih igrača, što mladih, što iskusnih. Bilo bi poželjno da imamo još jednu agresivniju trojku za obrambeni dio igre, no vjerujem da s ovom momčadi koja je trenutno na raspolaganju možemo napraviti jako dobar posao.'

Brzo je prihvatio poziv iz Našica...

'S predsjednikom Ergovićem angažman sam dogovorio relativno brzo, a sve ono što sam čuo dokaz je da se ovdje radi na jednoj velikoj razini. Na meni je sad da opravdam povjerenje i da pokažemo na terenu najbolje od sebe', zaključio je Veselin Vujović, novi trener Nexea.

Prvu utakmicu na klupi Nexea Vujović će odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv Savehofa. Na klupi Nexea Vujović će biti sigurno do kraja sezone, no obostrana je želja da se suradnja nastavi i dalje.