otišao na sjever

Povremeni hrvatski reprezentativac i prošle sezone najbolji strijelac HT Prve lige, nezadovoljan statusom u klubu otišao je u Švedsku

07.03.2021 u 07:25

Bionic
Reading

Bivši napadač Rijeke i najbolji strijelac HT Prve lige u prošloj sezoni, Antonio Mirko Čolak pronašao je novi klub. U PAOK-u se nije snašao, pa će do ljeta sreću pokušati pronaći u švedskom Malmöu

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac, Antonio Mirko Čolak, koji je u prošloj sezoni nosio dres Rijeke te u njemu stigao do naslova najboljeg strijelca HT Prve lige, u ljetnom je prijelaznom roku preselio u solunski PAOK.

Međutim, u grčkom se klubu nije najbolje snašao, u 16 utakmica uglavnom je ulazio s klupe te je uspio upisati tek jedan pogodak, hrvatski je napadač odlučio otići na posudbu u švedski Malmö.

Posudba je dogovorena do kraja ove sezone, ali će švedski klub na ljeto moći otkupiti Čolaka za tri milijuna eura.

'Presretan sam što sam došao u Malmö. Radi se o velikom klubu, poznatom u Europi. Klub, baš poput mene, ima velike ambicije. Radujem se novom početku i upoznavanju s novim suigračima, trenerom i klubom, a, nadam se, uskoro i s navijačima. Tipični sam napadač koji jako radi za momčad. Sve ćemo napraviti da osvojimo naslov prvaka, a nadam se da ću tome doprinijeti svojim golovima i asistencijama. Davat ću sve od sebe za klub svakog dana', rekao je Čolak pri potpisu a prenosi Novi list.