NOVI HIT NA OTOKU?

Povratak legende! Slaven Bilić dobio svoj efekt

27.10.2015 u 12:20

Bionic
Reading

Aston Villa je dobila nvog trenera i Rio Ferdinand mu je zaželio sreću na vrlo zanimljiv način

Dwight Yorke je kao igrač devet godina nastupao za Aston Villu i čim je vidio vijest da je njegov prvi seniorski klub otpustio trenera poručio je - dajte posao meni. Iako tada sjajni napadač nema nikakvog trenerskog iskustva navijači su objeručke prihvatili inicijativu nekadašnjeg idola i uprava je ponudu prihvatila.

'Vjerujem u ove igrače i čini mi se da im treba samo jak optimizam kojim će razbuktati svoj potencijal,' predstavio se bivši reprezentativac Trinidada i Tobaga kojemu su danas 43 godine.

Nakon gotovo desetljeća u Villi Yorke je na pozivi Alexa Fergusona pojačao redove Uniteda u kojemu je u četiri sezone osvojio tri Premiershipa i Ligu prvaka. Kada je odlazio na Old Trafford je došao Rio Ferdinand koji se našao u redu internetskih čestitara koji su mu zaželjeli sreću na novom poslu. Rio je pronašao originalan način...

'Mogao bi u Villu unijeti efekt Slavena Bilića. Igrao je tamo, navijači su ga obožavali...', piše bivši engleski reprezentativni stoper koji je igrao s Bilićem u West Hamu.

Prvi gol karijere Yorke je zabio za Aston Villu, sada će ih kreirati sklupe