uoči grčke

Potvrđene crne slutnje, Badelj definitivno otpao, Mandžo upitan

06.11.2017 u 20:32

Bionic
Reading

Izbornik Zlatko Dalić potvrdio je kako je ozljeda Milana Badelja takva da sigurno neće moći nastupiti u dodatnim kvalifikacijama protiv Grčke, dok bi Mario Mandžukić trebao raditi po posebnom programu...

Vezni igrač Fiorentine i hrvatske nogometne reprezentacije, Milan Badelj, ozlijedio je bedreni mišić lijeve noge u nedjeljnoj utakmici Serie A protiv Rome. Badekj je u ponedjeljak  u Firenci obavio pregled magnetskom rezonancom te mu je dijagnosticirano istegnuće drugog stupnja, što znači da neće moći nastupiti za Hrvatsku u kvalifikacijskim utakmicama protiv Grčke.

Bolje vijesti za Dalića vezane su uz Marija Mandžukića. Mandžo je na utakmici Juventusa protiv Beneventa osjetio nelagodu u stražnjoj loži te je obavio pregled magnetskom rezonancijom u bolnici Sv. Katarina kod dr. Igora Borića.

Pregled je pokazao da nema strukturnih oštećenja te će Mandžukić idućih dana trenirati po posebnom tretmanu, nakon čega će izbornik Zlatko Dalić u dogovoru s liječničkom službom reprezentacije odlučiti o njegovom statusu za utakmice dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke.

Hrvatska susrete doigravanja za Svjetsko prvenstvo igra 9. studenog u Zagrebu te 12. studenog u Pireju.