ODBOJKAŠI NA MUKAMA

Posudili novac za put, za jelo samo sendviči

24.02.2010 u 09:14

Bionic
Reading

Muka odbojkaša Mladosti se nastavlja. U Harkivu ih očekuje četvrtfinale Challenge Cupa protiv domaćina, no novac za put se morao posuditi. I dalje nema sluha za jedan od boljih kolektiva u Zagrebu

Dvorana u Harkivu koja prima pet tisuća gledatelja je rasprodana, no umalo se dogodilo da gosti ne doputuju. Nažalost, ti gosti su odbojkaši Mladosti koji su već dugi niz godina u financijskim problemima koji postaju sve teže rješivi.

'Nemamo novac za put. Treba nam 96 tisuća kuna. Išli smo po gradu i molili. Na kraju smo ih dobili preko Dinersa, pa ćemo naknadno vratiti', rekao je pred novinarima Rade Malević, trener Mladosti koji je i iz svog džepa izvadio 400 kuna da bi dečkima napravio sendviče koje dečkima radi mjesecima.

'Ukoliko se ne nađe neko rješenje, cijelom zagrebačkom sportu prijeti kataklizma. Mi smo europski potentan sastav, ne znam što još trebamo napraviti da nam netko pomogne. Zar nikome nije u interesu da nas predstavlja jedna ovakva ekipa', upitao se Malević čije izabranike u četvrtak u 17 sati očekuje utakmica u dalekoj Ukrajini.

'Domaćin je fizički moćan, no nema talent i tehničku potkovanost kao mi. Idemo ih pokušati iznenaditi', završio je Malević.