NENADOKNADIV GUBITAK

Poruka Davora Šukera neutješnoj obitelji Pamić

22.06.2013 u 14:34

Bionic
Reading

Hrvatski nogomet je 21. lipnja potresla nova smrt mladog nogometaša - u 24. godini života preminuo je Alen Pamić, igrač Istre 1961, sin trenera Igora Pamića i brat Dinamovog igrača Zvonka.

Alen Pamić je od prije imao nerazjašnjenih problema sa srcem zbog kojih se tri puta rušio na travnjacima. Nakon posljednjeg rušenja, 16. veljače ove godine na utakmici protiv Lokomotive, prestao je igrati nogomet te je s liječnicima pokušao utvrditi zbog čega se to događa.

U rujnu ove godine trebao je ići na nove kontrole koje bi pokazale može li se nastaviti baviti nogometom, no upravo je igrajući mali nogomet preminuo.


Putem priopćenja oglasio se je i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

'2013. godina donijela nam je previše bolnih odlazaka, a posebno je teško kada se radi o mladim nogometašima. Ne postoje riječi kojima bismo mogli utješiti obitelj koja se u velikoj mjeri posvetila upravo nogometu, no znajte da je hrvatska nogometna obitelj uz Vas.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne zajednice, izražavam duboku sućut ocu Igoru i cijeloj obitelji Alena Pamića zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Naše misli su s Vama,' poruka je predsjednika HNS-a Davora Šukera.