BEZ IZNENAĐENJA

Popis rukometašica za pripreme za OI

15.06.2012 u 15:14

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga objavio je u petak popis rukometašica koje poziva na pripreme za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu

To prilikom se hrvatski stručnjak obratio javnosti.

'Nema nikakvih iznenađenja na popisu, sve su to igračice koje su nastupile na SP u Brazilu, na olimpijskim kvalifikacijama te onima za EP', izjavio je izbornik Canjuga.

'Osim njih, pozvao sam Anetu Peraicu kao jednu igračicu koja može igrati na više pozicija te Žanu Čović, Sonju Bašić i Dragicu Džono. Katarina Ježić otići će s juniorkama na SP nakon kojeg će nam se pridružiti na onom završnom dijelu priprema', dodao je.

'Baza će nam biti Novigrad u kojem ćemo odigrati dvije pripremne utakmice, 17. i 19. srpnja protiv Španjolske, a središnji dio priprema provest ćemo u Delnicama. Zasad su samo četiri djevojke sigurne putnice za London, a sve ostale imaju prigodu dokazati se na ovim pripremama i pokazati da su zaslužile nastup u Londonu. Na popisu je 20 djevojaka, a samo 14 mjesta na OI tako da će pripreme odrediti konačnu listu putnica. Svim djevojkama dali smo program individualnih treninga koje moraju raditi ovih dana kako na početak priprema ne bi došle nespremne. Imamo dovoljno vremena i moramo se dobro pripremiti kako bismo u Londonu bili u pravom izdanju', rekao je Canjuga.

Na popisu su: Jelena Grubišić, Marta Žderić, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević, Maja Zebić, Aneta Peraica, Anita Gaće, Dijana Jovetić, Dragica Džono, Andrea Šerić, Vesna Milanović-Litre, Miranda Tatari, Ivana Lovrić, Andrea Penezić, Kristina Elez, Sonja Bašić, Lidija Horvat, Žana Čović, Maida Arslanagić, Katarina Ježić.