Prekrasna gesta

Ponosni Ante Ćorić objasnio nam je simbol kod proslave gola; evo kome ga je posvetio

05.03.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Svojevremeno jedan od najvećih Dinamovih talenata, Ante Ćorić, koji je u ljeto 2018. godine potpisao za talijansku Romu, ove se zime vratio u hrvatski nogomet

Bio je Ante Ćorić svjestan da bez kontinuiteta igara teško može uhvatiti formu i zato je prihvatio punudu Rudeša, te se ove zime stavio treneru Davoru Mladini na raspolaganje.

Naravno, teško je očekivati da će nakon pet, šest utakmica imati ritam kao u svojim najboljim danima, ali evidentno je da se Ćorić polako vraća u staru formu.

Sigurno će mu u tom smislu pomoći i mirno realizirani 11-erac protiv Gorice, jer pogodak u službenoj utakmici nije dao još od rujna 2021. godine, kada je postigao u dresu FC Züricha.

Proslavio je Ćorić go,l protiv Gorice tako što je prema tribini podigao jednu ruku visoko u zrak sa spojenim kažiprstom i srednjim prstom. Simbol koji je mnoge zaintrigirao...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naravno, zanimalo nas je kome je taj simbol bilo upućen i što simolizira, a Ante nam je objasnio značenje.

'Pokazao sam ga prema tribini, odnosno kamerama, jer znao sam da supruga i kćer Dua gledaju utakmicu. Naravno, ona je još premala da bi išta razumjela, ali rekla mi je supruga da je počela vikati ka me je primjetila. Inače, ona dok spava složi tako prstiće, pa nam je to posebno simpatično i zapravo je ovaj pogodak posvećen kćeri', pojasnio nam je presretni Ante.

Sažetak utakmice Rudeš - Gorica 2:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +4
Slavlje nogometaša Rudeša nakon prve pobjede, 4.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL