ZAMJENE NEMA

Ponižena legenda otišla, Real se potpuno preračunao!

14.07.2015 u 09:29

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce, nakon odlaska Ikera Casillasa Real Madrid našao se u problemima, s obzirom da su pregovori oko Davida de Gee s Manchester Unitedom ozbiljno zapeli...

Legendarni 34-godišnji golman odlazi iz Madrida razočaran i tužan, nakon što su mu navijači zviždali prošle sezone, a predsjednik Perez učinio sve kako bi ga se riješio ovog ljeta. Unatoč tome što je u bijelom dresu tijekom 25 godina osvojio sve što se moglo osvojiti, Iker Casillas napustio je Real bez počasti koje je Xavi Hernandez dobio na odlasku iz Barcelone.

Real se tako možda riješio čovjeka kojeg je po mišljenju uprave 'pregazilo vrijeme', ali sad se tek našao u problemima. Naime, transfer Davida de Gee je ozbiljno zapeo. Prema pisanju dnevnika Marca, Manchester United postavio je zahtjev od kojeg se u Madridu svima diže kosa na glavi. Klub s Old Trafforda traži umjesto novca Sergija Ramosa i golmana Keylora Navasa.

'U Madridu o ovom zahtjevu ne žele ni razgovarati,' piše španjolski dnevnik. Razumljivo, takav scenario dodatno bi zakuhao situaciju u Madridu. Ostali bi i bez drugog kvalitetnog golmana te jednog od najboljih igrača, što nitko od navijača ne bi pozdravio.

Realu sada preostaje pokušati omekšati United koji trenutno radi na produženju ugovora De Gee, a ako cijeli posao propadne, 'kraljevi' će imati velikih problema naći drugog adekvatnog vrhunskog golmana i najveći dobitni u cijeloj priči bit će novi Casillasov klub, portugalski Porto...