KAZNENA PRIJAVA

Ponajbolji igrač NBA lige maltretirao curu pa ga uhitili

20.08.2013 u 18:19

Bionic
Reading

U subotu navečer na hlađenje je u zatvorsku postaju Okruga Arapahoe u Coloradu priveden Ty Lawson, 25-godišnji košarkaš NBA momčadi Denver Nuggetsa

Ponajbolji playmaker u ligi zaradio je kaznenu prijavu za fizičko maltretiranje i smetanje javnog reda i mira nakon kućne svađe s djevojkom Ashley Pettiford. I ona je privedena te je također zaradila prijavu.

'Vikali su jedno na drugo i porazbijali si mobitele. Čini se da fizičkih kontakata nije bilo', izjavio je šerif Grayson Robinson.

Na slobodu je je košarkaš pušten nakon što je uplatio 1000$ jamčevine. U ponedjeljak se pojavio na sudu kako bi ga sudac upoznao s optužnicom koja mu je stavljena na teret.

Odlični razigravač već otprije ima policijski dosje: uhićen je 29. siječnja ove godine jer se propustio odazvati sudskom pozivu u srpnju prošle godine. Tri mjeseca ranije uhvaćen je zbog nesavjesne vožnje. U tom trenutku nije mu bilo dopušteno upravljati motornim vozilima.

Igrač biran na NBA draftu 2009. godine, koji je 2011. nakratko nastupao za Žalgiris, lani je odigrao fantastičnu sezonu s prosjecima od 16.7 koševa, 6.9 asistencija, 2.7 skokova i 1.5 osvojene lopte po utakmici.