VRIJEĐAO, ALI NIJE NAPAO?

Policija privela napadača na Ahmada Sharbinija

24.08.2009 u 17:43

Bionic
Reading

Riječka policija je pronašla jednog od napadača na braću Sharbini, koji su bili vrijeđani u subotu dok su šetali Opatijom, a prije nedjeljnog derbija Rijeke i Hajduka

U policiju je priveden Žarko Iličić kojeg se sumnjiči da je verbalno vrijeđao, a zatim i udario starijeg brata Ahmada Sharbinija. Član navijačke skupine Armada navodno je priznao da je izvrijeđao novog Hajdukova napadača, ali je i opovrgnuo da ga je fizički napao.

Njegove navode je potvrdio i Ahmad, koji je u razgovoru za Sportske Novosti rekao da je prepoznao jednog od napadača koji se zove Žare, ali da ga je udario jedan drugi kojeg nije vidio.

Prema policijskom priopćenju, izvršena je prekršajna obrada nad dvije osobe, no potvrđeno je da je samo jedan sudjelovao u napadu na Sharbinija.

Inače, uoči utakmice Rijeka - Hajduk zbog sudjelovanja u tučnjavi u Brinju u prostorije Policijske postaje Otočac privedeno je 49 osoba, od kojih 18 navijača BBB-a i 31 navijač Torcide. U sukobu je sudjelovao 100-tinjak osoba, a četiri su bile ozlijeđene.