UFC ON FUEL 3

Pokrajac se bori protiv opasnog Silve

07.02.2012 u 21:39

Bionic
Reading

Na borilačkoj priredbi UFC on Fuel 3 (15. svibanj) nastupit će i hrvatski gladijator Igor Pokrajac, a njegov protivnik bit će Brazilac Thiago Silva

Hrvatski borac je u UFC organizaciji na omjeru 3:3, ali je u posljednja dva meča upisao pobjede nokautom (Brown, Soszynski). Kako saznaje Fight Site sljedeći Pokrajčev protivnik je poznati Brazilac Thiago Silva.

Riječ je o vrlo opasnom suparniku koji je u karijeri imao 15 MMA mečeva, a samo dva puta je poražen (Machida, Evans). Što se tiče borbi u UFC-u tu je Silva na omjeru 5:2 uz jedan nevažeći dvoboj.

I baš taj nevažeći okršaj bio je posljednji za Thiaga Silvu. Tada je Brazilac sredio Amerikanca Brandona Veru, ali je doping kontroli pokušao podvaliti uzorak urina koji ljudski.

Atletska Komisija ga je kaznila s 20 tisuća dolara i 25 posto koliko je oduzeto od njegove plaće te je bio suspendiran na godinu dana. Nakon što je odradio kaznu spominjao se je novi meč s Brandonom Verom, ali se Amerikanac nedavno ozlijedio, pa je tako uskočio Pokrajac.

Pokrajac je sredio Soszynskog